25 oct. 2010

Romania parasita

Posted by pROmania On 11:19 0 comentarii

Nota: acesta este un alt clip, foarte bun si el, calificat, pe drept sau nu, de catre CNA, drept fascistoid. De altfel, toata aceasta serie de clipuri realizate de meseriasii care le fac pentru Antena 3 merita tot respectul pentru profesionalismul cu care sunt realizate, dar si tot dispretul nostru, pentru felul cum manipuleaza. Merita spus ca, pe masura ce trece timpul, noile clipuri realizate sunt tot mai clar anti-Basescu, precum cel interzis acum de CNA.


Potrivit CNA, începând din data de 3 septembrie 2010, postul de televiziune Antena 3 prezintă un clip de animaţie în care câteva dintre mesajele electorale ale preşedintelui Traian Băsescu sunt ilustrate într-o atmosferă sumbră, tensionată şi ameninţătoare (imagini şi fundal sonor), prin intermediul a două tipuri de personaje umanoide.

Un personaj mic şi alb priveşte pe fereastră cum, în stradă, doi indivizi înalţi şi întunecaţi prăjesc la proţap pe cineva asemenea lui, iar într-un cort se văd două siluete care lovesc cu topoarele în cineva întins pe masă, în timp ce pe ecran apare mesajul “Arde-i!”.

Personajul vede apoi o pădure de ţepe în faţa unei clădiri, despre care se sugerează că este Palatul Victoria, iar un gardian înalt şi sumbru îi face semn să plece, pe ecran fiind afişat mesajul “La ţepe în Piaţa Victoriei”.

Mesajul “Aici sunt banii dumneavoastră!” apare la începutul unei scene în care o armată de personaje înalte, întunecate, se îndreaptă ameninţător către un grup de protestatari. Alte mesaje prezentate în clip sunt: “Voi sunteţi adevărata majoritate!”, “Voi reforma instituţiile statului!” şi “România, trezeşte-te!”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu