25 oct. 2010

Promania

Posted by pROmania On 08:58 0 comentarii

De cate ori nu ati vazut baieti smecheri :)) cu ceafa cat spatele de la Logan ..aur de grosimea brandului care te scuipa in trafic , iti "strangi" buzunarele cand se suie in RATB si multe altele?..De miliarde de ori ca e plina Romania de ei ca daia au manele asa succes....




De cate ori nu ati vrut sa le faceti ficati capu vecin cu ficatu...sa le rupeti mufa...de miliarde de ori E ! mi'e greu sa cred ca nu exista sofer care sa nu aiba probleme cu ei..
..

De ce fac acest topic? am vizionat pe youtube un video cand 2 specimene dastea se imbranceau intre ei..dar ca de obicei baietii nu sar la bataie si vin altii ..se imbrancesc se injura si o dau la pace..si dupa un timp se aproprie un cuplu care se plimba prin parc frumos....unu dintre aia 2 smecheri ..vazand ca trec aia pe langa ei ii trage o palma feti...iubitu ei ..nici nu sta la discutie si in 5 secunde ii pune pe amn2 jos..sincer Superb !

Adica baiatu a avut o reactie super fara vorbe fara nimic direct 3-4 pumni lu unu si inca 3 lu altu si gata erau jos amn2 ..acum parerea mea unde este Lantu gros,maneaua la maxim , suferinta cand sunt 4-6-7 ?!..
Doar uitati-va la reactia lui de la inceput pana la sfarsit ...pe scurt ala ii trage una lu aia si el fara sa reactioneze "ce de ce dai in ea cum cand cine" direct la fapte..si dupa pur si simplu pleaca

SUPEEEEERB !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu