2 nov. 2010

Industria

Posted by pROmania On 05:06 2 comentarii



Daca in urma cu 60 de ani romanii se laudau cu timpul record in care erau capabili sa puna o industrie pe picioare, acum sunt tot fruntasi. In ceea ce priveste timpii record in care reusesc sa-si culce la pamant industria, din pacate. In ultimii 20 de ani, au fost facute una cu pamantul fabrici, uzine, centre de cercetare, combinate, iar toate aceste locuri au incaput pe mainile hotilor de tot felul. Din combinatele patriei se fura tot. De la fier pana la caramida,cabluri,ferestre ..tot.



La republica sunt multi hoti de fier vechi.La Tractorul Brasov umblau in voie prin centru' de cercetare, la Calan nu-i mai intreaba nimeni de sanatate.Nu ei sunt vinovati de dezastru...ei doar fac ecologizare in urma firmelor care au distrus si furat tot ce era metal sau se putea vinde...dupa care toate au intrat in faliment...




Reteta" dezastrului din industria romaneasca a fost peste tot aceeasi: s-au acumulat datorii uriase, multi angajati, a disparut piata de desfacere, materia prima era scumpa, iar directorii au fost numiti pe criterii politice. Pe langa miliardele de dolari investite in platformele industriale duse pe apa sambetei, locuitorii acestor zone au ramas fara locuri de munca si traiesc in conditii mizerabile. 

2 comentarii:

Daramati toate fabricile si uzinele si construiti biserici fratilor ca noi de Dumnezeu avem nevoie, munca ne spala mintile si ne ia gandul de la Mantuitorul nostru Iisus care s-a sacrificat pentru pacatele noastre, altfel nu vom iesi din criza niciodata, noi de Dumnezeu avem nevoie nu de industria care ne polueaza mediul, e pe dracu'! Am vazut la TV mai de mult ca multe fabrici si uzine au fost inchise si daramate pentru a se construi biserici in locul lor. Sa nu uitam si de hotii care au furat pana la ultima caramida din ele, sau de patronii care si-au lasat afacerile pe mainile progeniturilor care au terminat scoala si facultatea doar dand cu banii parintilor in stanga si in dreapta, care mai apoi au falimentat intreprinderile mostenite pentru ca nu i-au dus capul cum sa le conduca.

Trimiteți un comentariu